RING OSS - 016-201 60 11

Energieffektivisering

RING OSS - 016-201 60 11

Energiexpert

Det gula huset på Lohegatan i Eskilstuna har fått nya ytterdörrar som en del i vår energieffektivisering.

Vi har agerat energiexpert på framgångsrika projekt över hela landet och åstadkommit en massiv energieffektivisering åt våra kunder. Vi hjälper dig renovera din fastighet oavsett om du bor i en bostadsrättslägenhet eller äger en flerfamiljsfastighet och oavsett var i landet fastigheten ligger.

Rådgör med en energiexpert

Energieffektivisering av en fastighet är ofta en förutsättning för att nå de klimatmål EU och regeringen satt upp inför 2030 och 2050. Vi har lösningarna för att just din fastighet ska förbruka så lite energi som möjligt. En energiexpert från oss gör en utredning om vilken metod som lämpar sig bäst för din fastighet. Därefter förslår vi en lösning som kan vara exempelvis SmartFront-metoden, klassisk fasadrenovering eller en radonåtgärd. Vår vilja är att alltid åtgärda saker så att huset och de boende ska må så bra som möjligt.

Du som ledamot i en bostadsrättsförening kan tryggt kontakta oss för en kostnadsfri dialog med en energiexpert. Välkommen, vi kan fasader, ventilation och energieffektivisering!

Lyckad energieffektivisering

Ett exempel på ett projekt där vi agerat energiexpert är Lohegatan i Eskilstuna, där vi renoverade fasaden och tog bort gammal ful och farlig eternit (asbestcement). Istället fick fasaden en vacker gyllengul färg. Vi bytte också ut gamla dragiga fönster mot moderna fönster vilket innebar en rejäl energieffektivisering.

Det gula huset på Lohegatan fick energieffektivisering med hjälp av nya fönster.

Ett annat lyckat exempel är Södertäljes största bostadsrättsförening, Fogdetorp, som bestämde sig för att satsa på SmartFront-metoden när de skulle renovera sina hus från miljonprogrammets 1960-tal. Deras beslut ledde till en rejäl energieffektivisering!

Brf Fogdetorp valde energieffektivisering med SmartFront-metoden.