RING OSS - 016-201 60 11

Energieffektivisering

RING OSS - 016-201 60 11

Om oss

Man går mot ett nytt entréparti som byggts som en del i energieffektiviseringen av fastigheten.

På SmartFront brinner vi för att göra skillnad för klimatet genom energieffektivisering av fastigheter i såväl Eskilstuna, där vi har vår bas, som hela Sverige. Behöver ni en energiexpert, kontakta oss! Vi har ett brett utbud av tjänster inom energieffektivisering och kan rekommendera rätt insatser för just era behov. Vi erbjuder:

  • radonmätning och åtgärder
  • tilläggsisolering och renovering av fasad
  • energianalys
  • fönsterbyten
  • takbyten och takrenoveringar
  • vindisolering

Patenterad energieffektivisering

Den patenterade SmartFront-metoden har givit vårt företag dess namn. Metoden har funnits i 10 år och uppfanns för att komma tillrätta med alla problem som finns i fastigheter byggda innan 1975. Metoden innefattar uppgradering av fasad, ventilation och fönster på befintliga fastigheter. Med hjälp av värmeåtervinning kan energiförbrukningen i en byggnad minskas med upp till 75 %. Det är med andra ord en energieffektivisering som heter duga!

Prisbelönt energieffektivisering

Vi har belönats med flera priser och utmärkelser för vårt arbete: 2016 utsågs vi till "Årets Innovatör i Eskilstuna" och 2017 till "Årets Framtidsföretag". 2018 var vi ett av de företag som nominerades till Stora inneklimatpriset.

Årets Framtidsföretag 2017 och Årets innovatör 2016.Vi nominerades till stora inneklimatpriset för vårt arbete med energieffektivisering.

Sedan oktober 2020 är hela Frontkoncernen, som vi ingår i, en del av Fasadgruppen. Vi är även medlemmar i Energi Effektiviserings Företagen (EFF)

Energieffektiviseringsföretagen